CASTIGA Discount 20% Card Cadou Beboo! Aboneaza-te acum gratuit la newsletter!

Urmareste comanda Urgent Cargus

Beboo - Politica de retur 

 

La fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur sau facand o solicitare la adresa comenzi@beboo.ro .

 

Unele produse au un termen de retur mai mic sau nu pot fi returnate. De aceea, inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.

 

Cum returnezi produsele cumparate pe beboo

 

Returul produselor in cativa pasi:


1.    Contacteaza beboo la numarul de relatii cu clientii pentru a te asigura ca produsul indeplineste conditiile de retur de mai jos.
2.    Sau, completezi formularul de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur
3.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

  

Daca optezi pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

  

Daca alegi sa returnezi produsul, si deci sa trimitem curierul la tine pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de catre tine. Costul de transport pentru retur este 19.99 lei. 

 

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:

  

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:
Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier. Asadar, pentru a fi luat in considerare, cererea de retur poate fi trimisa cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

  

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

  

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

  

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele/sigiliile initiale, intacte si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

  

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

  

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

 

Daca produsul returnat are ambalajul desigilat si deteriorat/incomplet, va fi scazuta o suma in valoare de 15% din valoarea produsului sub forma de prejudiciu pentru ca acel produs sa poata fi revandut.

  

Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

  

 Produse fashion

  

-    Pentru aceste produse iti putem face schimb de marime sau culoare, in functie de disponibilitatea in stoc. 
-    Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi. Este necesar sa fie insotit de eticheta initiala, intacta, in ambalajul original, care contine codul de identificare al articolului.

  

Supermarket

  
-    Nu poti returna produsele care sunt susceptibile de deteriorare sau expirare rapida (produsele alimentare precum lapte praf formula, snack-uri sau gustari pentru bebelusi)

  

Electrocasnice si produse electronice de mici dimensiuni si alte aparate mici

 

-    Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate. Daca le-ai desigilat le poti returna doar daca nu le-ai folosit (este necesara validarea departamentului de comenzi pentru acest status)

-    Exceptie fac produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

 

Produse pentru climatizare
-    Este recomandat sa returnezi aceste produse sigilate. Daca le-ai desigilat le poti returna doar daca nu au fost instalate/ montate

 

Birotica si papetarie
-    Poti returna orice produs din aceasta categorie, daca acesta este sigilat

 

Sport si activitati in aer liber
-    Poti returna orice produs din aceasta categorie daca nu l-ai folosit, insotit de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate

 

Mobilier, saltele, decoratiuni, covoare & textile
-    Poti returna saltelele, decoratiunile, covoarele si obiectele textile doar daca sunt sigilate
-    Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate

 

Produse pentru bucatarie si servire
-    Poti returna vasele si ustensilele pentru gatit, tacamurile, vesela, paharele si produsele pentru servit doar daca sunt sigilate

 

Produse pentru iluminat si electrice
-    Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate

 

Sisteme sanitare
-    Poti returna chiuvetele, bateriile, cazile, cabinele de dus, vasele de toaleta, uscatoarele si celelalte accesorii sanitare doar daca sunt sigilate

 

Produse pentru curatenie si intretinere
-    Poti returna produsele pentru curatenie, cele de intretinere a tesaturilor, detergentii, solutiile de curatat si produsele pentru organizare, transport si depozitare doar daca sunt sigilate

  

Produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, produse pentru igiena intima si produse pentru igiena dentara
-    Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate

  

Jucarii, produse pentru copii & bebe si produse pentru gravide
-    Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate

  

Produse resigilate, indiferent de categorie
-    Fiecare produs din aceasta categorie se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte

  

Produse cumparate cu vouchere / carduri cadou
-    Fiecare produs din aceasta categorie se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte
-    Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si il poti refolosi. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il vei mai putea folosi.
-    Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il vei mai putea folosi.

  

Carduri cadou
-    Cardurile cadou nu pot fi returnate