TRAVEL | Esentiale pentru calatorii

CASTIGA Discount 20% Card Cadou Beboo! Aboneaza-te acum gratuit la newsletter!

Urmareste comanda Urgent Cargus

Motorola - Zgarda ultrasonica anti latrat BARK 200U

BARK200U zgarda fara soc de la Motorola trimite un raspuns instantaneu cainelui dvs. pentru a descuraja latratul excesiv. Zgarda detecteaza vibratiile produse de corzile vocale ale cainelui dvs. atunci cand latra si emite ultrasunete inaccesibile pentru fiinte umane. Spre deosebire de alte dispozitive, gulerul poate fi activat numai de cainele care il poarta. BARK200U permite cainelui sa latre 5s

Mai multe informatii

In stoc furnizor

27599 lei

Adauga la Favorite

Opinia clientilor

Fii primul care scrie un review

Detalii:

Tip produsAccesorii siguranta

Mai multe informatii

BARK200U zgarda fara soc de la Motorola trimite un raspuns instantaneu cainelui dvs. pentru a descuraja latratul excesiv. Zgarda detecteaza vibratiile produse de corzile vocale ale cainelui dvs. atunci cand latra si emite ultrasunete inaccesibile pentru fiinte umane. Spre deosebire de alte dispozitive, gulerul poate fi activat numai de cainele care il poarta. BARK200U va permite cainelui sa latre 5 secunde, permitandu-i sa se exprime. Prin urmare, este o metoda sistematica si echilibrata pentru a preveni latratul excesiv.

 

Datorita senzorului inteligent integrat, zgarda BARK200U ofera libertate cainelui timp de 5 secunde inainte de a emite vibratii. Daca in ciuda acestui avertisment, cainele dvs. continua sa latre, gulerul va emite un sunet ultrasonic, care este neplacut, dar sigur. Cand catelul se opreste din latrat  pentru cel putin 2 minute, primeste timp liber si poate latra inca 5 secunde.

 

Spre deosebire de alte dispozitive cu ultrasunete, designul lui BARK200U incorporeaza doua difuzoare ultrasonice rezistente la apa care directioneaza sunetul spre caine, oferind rezultate optime, pastrand in acelasi timp semnalul sonor.

Review-uri

30 alte produse din aceeași categorie: