Scaune auto

CASTIGA Discount 20% Card Cadou Beboo! Aboneaza-te acum gratuit la newsletter!

Urmareste comanda Urgent Cargus

Graco - Scaun Inaltator pentru Copii, Connext 22-36 kg, Black

GRACO Connext este un inaltator auto recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg (4 - 12 ani).

Inovatia absoluta in gama inaltatoarelor auto, Connext™ este singurul inaltator prevazut cu sistem de conectori ISOCATCH care se prind in sistemul Isofix al masinii pentru o fixare mai buna.

Mai multe informatii

STOC EPUIZAT MOMENTAN :(

13699 lei

Adauga la Favorite

Opinia clientilor

Fii primul care scrie un review

Detalii:

Greutate15 - 36 kg
Tip produsScaun auto
CuloareGri
Sistem sigurantaBaza Isofix

Mai multe informatii

GRACO Connext este un inaltator auto recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg (4 - 12 ani).

  

Inovatia absoluta in gama inaltatoarelor auto, Connext™ este singurul inaltator prevazut cu sistem de conectori ISOCATCH care se prind in sistemul Isofix al masinii pentru o fixare mai buna.

Sistemul patentat ISOCATCH este format din doi conectori speciali care se prind in sistemul Isofix si securizeaza astfel fixarea inaltatorului auto de bancheta din spate a autovehiculului.

 

Siguranta:

  • Sistemul patentat de conectori ISOCATCH securizeaza fixarea scaunului auto de bancheta din spate a autovehiculului
  • Prindere sigura a scaunului de bancheta masinii (scaunul nu aluneca de pe bancheta atunci cand copilul nu se afla in autovehicul)
  • Pozitionare in masina : Cu fata spre sensul de mers

Confort:

  • Cotiere de brat captusite cu material textil pentru maximum de confort.

Caracter practic:

  • Husa detasabila si lavabila in masina de spalat la temperatura de 30 de grade
  • Poate fi folosit ca inaltator - pentru copii cu greutatea intre 15 - 36 kg (prevazut cu o curelusa speciala de reglare a lungimii centurii autovehiculului pentru a preveni strangularea copilului) 

Caracteristici tehnice:

  • Dimesiuni scaun auto: (L)41 x (l)40.13 x 22(H) cm
  • Greutate scau auto: 1.36 kg
  • Scaun auto omologat in grupa 2-3 (copii cu greutatea intre 15 si 36 kg) conform standardului de siguranta ECE R44.04

  

ATENTIE SOFERI:

Noul cod rutier intrat in vigoare din 15 februarie 2015, se referă la transportarea copiilor cu vârsta de până în trei ani şi sunt incluse în Hotărârea Guvernului nr. 11/2015 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1391/2006, care a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 35 din 15 ianuarie 2015.

Mai exact, copiii care au o înălţime de până în 135 cm pot fi transportaţi în autovehicule care au sisteme de siguranţă (centuri) pentru şofer şi pasageri numai dacă sunt fixaţi/prinşi cu un dispozitiv de fixare în scaun pentru copii. Aceeaşi regulă se aplică şi pentru copiii care au o înălţime mai mare de 135 cm, dar pentru aceştia există şi varianta purtării centurii de siguranţă, în condiţiile de mai jos:

„Copiii cu o înălţime de peste 135 cm pot fi transportaţi în autovehicule echipate cu sisteme de siguranţă doar dacă poartă centuri de siguranţă pentru adulţi, reglate astfel încât să nu treacă peste zona gâtului sau feţei, ori dacă sunt fixaţi sau prinşi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii instalat în autovehicul", conform HG nr. 11/2015. Trebuie menţionat că unele maşini sunt dotate cu banchete care încorporează scaune înălţătoare pentru copii, acestea putând fi folosite

Review-uri

16 alte produse din aceeași categorie: