Saci de dormit si museline

CASTIGA Discount 20% Card Cadou Beboo! Aboneaza-te acum gratuit la newsletter!

Urmareste comanda Urgent Cargus

Gro - Sac de Dormit Bebelusi Grobag Woodland Tales, 2.5 TOG

Sacul de dormit Grobag Woodland Tales este un saculet pur si simplu incantator al celui mai cunoscut si bine vandut brand de saculeti de dormit si alte articole pentru camera bebelusului din UK. Grobag, Gro-Egg, Gro-Hush, Gro-Swaddle incearca-le pe toate!

Mai multe informatii

STOC EPUIZAT MOMENTAN :(

16999 lei

-15%

19999 lei

Adauga la Favorite

Opinia clientilor

Fii primul care scrie un review

Detalii:

CompozitieBumbac
Tip produsSaci de dormit
Grosime2.5 TOG
PentruBaieti
CuloareAlb

Mai multe informatii

Sacul de dormit Grobag Woodland Tales este un sac pur si simplu delicios care promite sa pastreze temperatura constanta a corpului, pe tot parcursul noptii. (saculet de dormit pentru copii, indragita colectie Grobag Woodland Tales)

  

In cazul traditionalelor asternuturi si paturici, multi parinti ajung sa descopere cum cei mici dau paturica la o parte cu picioarele, se dezvelesc si se trezesc infrigurati, plangand.

Acest sac de dormit nu poate fi dat la o parte de catre cea mica, pastrand astfel intreg confortul unui somn linistit pe parcursul noptii. Mai mult decat atat, copilasul nu poate sa alunece in interiorul sacului, ca in cazul altor saci de dormit cu inchidere pe lateral sau paturici conventionale.

 

Saculetii de dormit pentru bebelusi Grobag, devin extrem de relevanti in rutina de somn, chiar si atunci cand nu sunt folositi acasa. Sunt ideali pentru atunci cand se ofera mesele de seara sau de pe parcursul noptii, mai ales ca bebelusul poate fi mutat cu tot cu sac fara sa se piarda timp, rabdare sau temperratura corporala. Absolut toate marimile includ fermuar lateral in forma de L si protectii si capse pentru umeri.

 

Saculetul Grobag vine insotit atat de un termometru de camera oferit gratuit, cat si de un ghid despre siguranta bebelusului in somn.

Se spala cu usurinta la 40°C si se poate si usca in uscatorul de rufe la temperatura scazuta.

www.gro.co.uk

Review-uri

Accesorii

Cei care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse din aceeași categorie: