Jucarii pentru baie

CASTIGA Discount 20% Card Cadou Beboo! Aboneaza-te acum gratuit la newsletter!

Urmareste comanda Urgent Cargus

BabySwimmer - Colac de Gat Jumatate Transparent 6-36 luni

Colac  Jumatate Transparent 6-36 luni

Colacul Babyswimmer este singurul colac din Romania, care a obtinut Certificatul de calitate, in conformitate cu Directiva Europeana 89/686/EEC Articol 10. 

Mai multe informatii

5899 lei

Adauga la Favorite

Opinia clientilor

Fii primul care scrie un review

Detalii:

Varsta6 luni +
Tip produsColac

Mai multe informatii

Colac Jumatate Transparent Babyswimmer 6-36 luni (greutatea 6-16 kg)

   
Culoarea verde stimuleaza performanta motor-musculara.

Culoarea rosie stimuleaza sistemul nervos, dezvolta calitatile de lider.

Culoarea roz – culoare iubirii. Copilul sa simte confortabil si relaxat.

Culoarea galbena ajuta la activarea activitatii mentale.

 

Colacul Babyswimmer este singurul colac din Romania, care a obtinut Certificatul de calitate, in conformitate cu Directiva Europeana 89/686/EEC Articol 10. 

 

O trăsătură distinctă a colacilor pentru gat Babyswimmer este posibilitatea lor de utilizare de la naştere, chiar si atunci când copilul nu este încă în măsură să ţină capul. 
Babyswimmer este cel mai bun colac de gat pentru bebelusi de pe piata , fiind creat din materiale speciale pentru pielea sensibila a bebelusilor.
Colacul Babyswimmer ajuta la reducerea anxietatii în timpul scaldatului copiilor în apă, ceea ce ii va ajuta în continuare să înveţe să înoate mai repede pe cont propriu. În plus, inotul zilnic a copilului este in primul rand o procedura de imbunatatire a sanatatii, decat de igiena. Astfel sunt  ușor de înțeles părinții care sunt nedumeriti: cum să scalde copilul, o creatură in miniatura si aparent extrem de fragila. Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-născutului și aduce o mare placere in apa copilului.
Colacul de gat pentru inot Babyswimmer este un produs unic, care este protejat de legile de proprietate intelectuală. Acesta nu este doar un colac gomflabil - este rezultatul muncii unui colectiv mare, care a combinăt o serie de evoluții în domeniul îmbunătățirii sănătății copilului. Noi avem grija de siguranta utilizatorilor si monitorizam constant calitatea produselor noastre. Fiti atenti la produsele contrafacute si ieftine, ele exista și pot fi periculoase pentru sănătatea copilului dumneavoastră.
Colacii de gat au un număr de caracteristici care permit să fie folositi inca  de la nastere.

Review-uri

11 alte produse din aceeași categorie: