Categorii

CASTIGA Discount 20% Card Cadou Beboo! Aboneaza-te acum gratuit la newsletter!

Urmareste comanda Urgent Cargus

Ultimele review-uri

Review scris de Adriana C. (Horpaz, Romania) la data de 19 Aug 2020 :

(5/5) 

Review scris de Adelina M. (Bucuresti, Romania) la data de 11 Apr 2019 :

(5/5) 

Produs evaluat : Gro - Museline bumbac Gro Muslin, Sweetheart Swirl, 3 buc, 120x120 cm Aproape tot ce am cumparat...

Review scris de Adelina M. (Bucuresti, Romania) la data de 11 Apr 2019 :

(5/5) 

Produs evaluat : Tommee Tippee - KIT Complet Pentru Hranire NOU La primul copil am avut...

Lista produselor pentru brandul Sock Ons

Sock Ons! O sa va intrebati ce sunt si ce fac? Ei bine minunatiile acestea mici si destepte fac in asa fel incat ciorapeii micutilor sa ramana exact acolo unde le este locul! Asa ca adio picioare reci!


Cam de cate perechi de ciorapeii crezi ca a scapat bebelusul tau pana acum? Zece, doua zeci? Mai multe? Unde mai pui ca in mai toate perechile se gaseste cate un ciorap de-un fel si celalalt de-alt fel?!


Cu o familie ce numara 6 beietei in grija, Kezi Levin a trebuit sa se mobilizeze cumva pentru a reduce cheltuielile din ce in ce mai mari, cu ciorapeii. Si uite asa a luat nastere ideea Sock Ons, un gadget extrem de simplu si eficient, care previne "pierderea" sosetelelor.


Fabricati dintr-un material elastic si foarte fin si moale, Sock Ons au fost creati special pentru a se purta peste orice tip de ciorapei. Odata echipati acestia retin pe pozitie sosetelele, idiferent de ce tactica abordeaza micutul pentru a le scoate. Daca stai sa te gandesti bine, e una dintre acele idei pe care ti-ai fi dorit sa o aplici din prima.


Patentul Sock Ons reprezinta rezultatul catorva ani buni de cercetare si dezvoltare si totodata garantia unei solutii care chiar functioneaza!


Sock Ons reprezinta un ACCESORIU ESENTIAL din recuzita oricarui bebelus sau parinte (care vrea sa isi pastreze sanatatea intacta:)

Rezultate 1 - 17 din 17 produse
Rezultate 1 - 17 din 17 produse